nieuws

Inter Scaldes prologeerde twee Michelinsterren in 2002

Restaurant

Ondanks de wisseling van de wacht heeft Inter Scaldes in 2002 zijn twee Michelin-sterren behouden. Sinds het vertrek van Maartje en Cees Boudeling in 2001 hield de nieuwe chef, Jannis Brevet, er een beetje rekening mee dat hij de tweede Michelin-ster kwijt zou kunnen raken.

Zijn reactie van toen op het positieve nieuws was; ‘Ik ben erg blij dat dat niet is gebeurd. Het is een bevestiging dat Michelin vertrouwen heeft in ons bedrijf.’Brevet heeft wel veel controles gehad afgelopen jaar. En de toets der kritiek kennelijk goed doorstaan. Streeft hij nu naar een derde ster? ‘Ik zal proberen alles te perfectioneren. De tijd zal het leren.’

Bekijk hier de sterrengeschiedenis van InterScaldes door de loop van de jaren heen: Jaaroverzicht sterren 1971 – 1980

Jaaroverzicht 1981 – 1990

Jaaroverzicht 1996 tot heden

Zijn reactie van toen op het positieve nieuws was; ‘Ik ben erg blij dat dat niet is gebeurd. Het is een bevestiging dat Michelin vertrouwen heeft in ons bedrijf.’Brevet heeft wel veel controles gehad afgelopen jaar. En de toets der kritiek kennelijk goed doorstaan. Streeft hij nu naar een derde ster? ‘Ik zal proberen alles te perfectioneren. De tijd zal het leren.’

Bekijk hier de sterrengeschiedenis van InterScaldes door de loop van de jaren heen: Jaaroverzicht sterren 1971 – 1980

Jaaroverzicht 1981 – 1990

Jaaroverzicht 1996 tot heden

Reageer op dit artikel