nieuws

Jalhaij bij Businessclass

Restaurant

Topkok Pascal Jalhaij is op 15 januari 2006 te gast in het televisieprogramma BusinessClass van Harry Mens. Een cameraploeg van het televisieprogramma volgt Jalhaij tijdens zijn bezoek aan de Spaanse olijfoliegaard van Valderrama in Puebla Nueva.

In een item van zes minuten wordt het productieproces van het oogsten en deze olijfolie in beeld gebracht. Verder kookt Jalhaij een lunch waarin de olijfolie een grote rol speelt. Het programma BusinessClass is te zien op RTL 7, van 11 uur tot en met 12.15 uur.

Heeft u geen tijd om op 15 januari te kijken? Geen nood want op www.zibb.nl/horeca brengen we u een fotoreportage van diezelfde olijfolieoogst van Valderrama. Redacteur Bianca Roemaat en fotograaf Michel Zoeter volgden in november het Spaanse Puebla Nueva de oogst op de voet.

Bekijk hier hun fotoverhaal.

Reageer op dit artikel