nieuws

Jalhaij: ‘Zit op stoel van gast

Restaurant

Koks die vaker op de stoel van de gast zitten, hebben goede kansen om te scoren. Dat zegt topkok Pascal Jalhaij, die tijdens de opening van de Horecava in Amsterdam deelnam aan een debat met tv-presentatrice Sylvana Simons.

‘Ik ben een ondernemende kok en wil goed naar de gast luisteren. De kansen voor de restaurateurs dienen zich aan wanneer we vaker op de stoel van de gast gaan zitten’, aldus Jalhaij die samen met Marco Westmaas van Elzenduin in Ter Heijde aan Zee en productmanager Pirjo de Winkel van de Horecava sprak.

Proeverij

Over zijn eigen ambitie voor het komende jaar was Jalhaij terughoudend. ‘Ik hoop op een ster, maar het is afwachten. We gaan alles uit de kast halen en de gasten verwennen. Gasten willen steeds vaker alles proeven. We serveren dan ook veel gangen. Tegenwoordig is elke gang een proeverij.’

Meer over de Horecava leest u in ons speciale Horecava-dossier.

Reageer op dit artikel