nieuws

Jonnie Boer tipt Sergio Herman van restaurant Oud Sluis

Restaurant

Sergio Herman van Restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis is volgens de kersverse driesterrenkok Jonnie Boer de grote favoriet om volgend jaar een derde Michelinster te krijgen. Dat zei Boer maandagavond in het televisieprogramma Nova.

Boer deed zijn uitspraak vanuit Beluga in Maastricht, het restaurant dat eveneens een extra Michelinster kreeg en van een naar twee sterren ging. Naast Herman tipte Boer ook Jannis Brevet van het tweesterrenrestaurant Inter Scaldes, eveneens in Zeeland. Het restaurant gaat over een paar maanden open, nadat het in september 2003 door brand werd verwoest.

Boer deed zijn uitspraak vanuit Beluga in Maastricht, het restaurant dat eveneens een extra Michelinster kreeg en van een naar twee sterren ging. Naast Herman tipte Boer ook Jannis Brevet van het tweesterrenrestaurant Inter Scaldes, eveneens in Zeeland. Het restaurant gaat over een paar maanden open, nadat het in september 2003 door brand werd verwoest.

Reageer op dit artikel