nieuws

Lekker proeft 10.000 gerechten

Restaurant

Het afgelopen jaar bezochten zeventig rapporteurs 750 verschillende restaurants één of meerdere malen. Ze proefden totaal zo’n 10.000 gerechten. Dat meldt Lekker over de zojuist verschenen uitgave.

De uitgave ligt vanaf 14 november gedurende elf weken in ruim 6.400 tijdschriftenwinkels en kiosken. De verkoopprijs bedraagt 8,95 euro. De oplage is 180.000 exemplaren. Lekker behoort samen met Michelin en GaultMillau tot de toonaangevende restaurantgidsen van het land.

Naast adresgegevens, type restaurant en informatie zoals openingstijden, prijsindicaties, aantal beschikbare plaatsen en betaalmogelijkheden, beoordeelt Lekker vooral kritisch en onafhankelijk over restaurantbezoeken. Het rapporteursteam bestaat uit ervaren proevers.

Let op: extra Michelinnieuwsbrief

November gidsenmaand. In de laatste week van de maand komt de moeder aller gidsen uit: de Michelingids. Veel koks zitten er er met smart op te wachten. Michelin kiest dit voor een perspresentatie zonder aanwezigheid van koks. Wilt u het Michelinnieuws echter zo snel mogelijk hebben? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en ontvang 27 november in de middag een extra Michelinnieuwsbrief.

Schrijf u nu in….

Reageer op dit artikel