nieuws

Lucas Rive en Ron Blaauw twee sterren

Restaurant

Lucas Rive, van restaurant de Bokkedoorns, is uitverkozen tot ‘Chef van het Jaar’ door GaultMillau. In de nieuwe uitgave van de gids zijn de lofuitingen niet van de lucht: ‘Aan de hoogste culinaire top komen is één ding, jaar in jaar uit hiertoe blijven behoren betekent plaatsing in de buitenklasse.

Ook Ron Blaauw kreeg er een ster bij. Blaauw heeft sinds 1999 zijn eigen restaurant in Ouderkerk aan de Amstel: Ron Blaauw restaurant. In 2004 ontving hij hier zijn eerste Michelinster. Totaal onverwacht kreeg Ron Blaauw afgelopen week zijn tweede ster. Zowel Lucas Rive als Ron Blaauw zijn sinds het begin lid van de Chefs’ Irish Beef Club en werken zij al vijftien jaar met Iers vlees.

De Chefs’ Irish Beef Club is een internationaal gezelschap van chef-koks die zich verenigd weten in hun liefde voor Iers rundvlees. De reden van hun liefde voor dit ambachtelijke en smaakvolle vlees laat zich raden: het is gezond, het is lekker en de kwaliteit is gegarandeerd hoog. Koken met Iers rundvlees, is stijlvol koken.

Reageer op dit artikel