nieuws

Maurice geen held van Herman

Restaurant

Maurice de Coninck van hotel-restaurant De Gouden Leeuw in Scherpenisse is afgevallen in het tv-programma Herman’s Helden. Nog vijf kandidaten zijn in de race om chef-kok te worden van Herman den Blijkers nieuwe visrestaurant Las Palmas in Rotterdam.

Dinsdagavond was op RTL 5 te zien hoe Euro-Toques-lid Maurice de Coninck van De Gouden Leeuw vroegtijdig Herman’s Helden moest verlaten. De Zeeuw maakte een matige indruk bij het uitvoeren van een opdracht in Zuid-Afrika, waarbij hij leiding moest geven aan een team van drie personen.

Vijf kandidaten

Nog vijf personen zijn over in de afvalrace, waar dinsdagavond ruim 700.000 naar keken. De winnaar van het programma wordt de chef-kok van restaurant Las Palmas in Rotterdam. Dit moet het grootste visrestaurant van Nederland worden. De afvalrace is in zijn geheel te volgen via televisie.

Tip:

Bekijk hier de tv-uitzending

Maurice geen held van Herman

Reageer op dit artikel