nieuws

Michelin haalt De Grië uit wachtkamer

Restaurant

Restaurant De Grië heeft zijn Michelinster terug. Een jaar geleden verloor de sterzaak op Terschelling zijn ster vanwege een verhuizing. Volgens Ton van Scheppingen smaakt de bekroning van Michelin zoet, zeker na het debacle in Lekker deze maand.

‘Ik had het nog niet verwacht. Ik dacht: ze kijken het nog een jaartje aan. Vorig jaar werd de ster niet verlengd. Dat na dertien jaar. Het voelt lekker. Zeker na de afgang in de nieuwe Lekker, die ons hadden afgeschreven’, aldus Ton van Scheppingen.

Ton van Scheppingen over het zoet

Restaurant De Grië op Terschelling verhuisde vorig jaar naar het nieuw Hotel Paal 8 in de ‘hoofdstad’ van het eiland, West-Terschelling. Daarvoor zat het restaurant in Oosterend, ‘achterop’ het eiland.

Michelinfeiten op een rij:

Michelinnieuws» Nieuwe Michelinsterren

» Vervallen Michelinsterren

» Veelbelovende restaurants

» Nieuwe Bib Gourmands

» Vervallen Bib Gourmand

» Totale sterrenoverzicht 2007

Reageer op dit artikel