nieuws

Nieuwe exploitanten voor Kaatje bij de sluis

Restaurant

Chefkok Peter Postma en maître Harald Bovenkamp nemen per 18 november restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl over. Postma en Bovenkamp, die beiden al jaren in het restaurant werken, gaan de zaak voor eigen rekening exploiteren en huren het pand van eigenaar Orbys in Wilp. Orbys kocht het restaurant eerder dit jaar van Fons en Anneke van Groeningen die een punt achter hun loopbaan zetten.

De nieuwe eigenaar riep de hulp in van kok en ex-restauranthouder Johan Neppelenbroek die plannen maakte voor een verbouwing van Kaatje en het concept wijzigde. De verbouwing nadert nu z’n voltooiing. Neppelenbroek is inmiddels niet meer bij de activiteiten van Orbys en Kaatje betrokken. Intussen zijn de exploitaties van het restaurant en het enkele tientallen meters verderop gelegen hotel Kaatje bij de Sluis losgekoppeld. Voormalig eigenaar Fons van Groeningen van Kaatje heropent het restaurant op vrijdag 26 november samen met Cees Helder van restaurant Parkheuvel in Rotterdam.

Reageer op dit artikel