nieuws

Onderzoek Zibb: ‘Veel angst Michelin voor Gault Millau

Restaurant

Bijna de helft van de bezoekers van Zibb.nl/horeca denkt dat de ‘nieuwe openheid’ van Michelin voortkomt uit angst voor concurrent Gault Millau. Dat blijkt uit de resultaten van de stelling: ‘De nieuwe openheid en positieve resultaten van Michelin 2004 komen voort uit angst voor concurrent Gault Millau’.

De nieuwe openheid van Michelin kwam naar voren tijden vakbeurzen BBB/EFFF in Maastricht. Daar werd op spetterende wijze de derde ster van De Librije aangekondigd. Voor 48 procent van de bezoekers van Zibb.nl/horeca komt deze openheid voort uit angst voor concurrent Gault Millau. Die presenteert volgende week voor het eerst een gids waarin Nederlandse restaurant zijn opgenomen. 52 Procent van de stemmers was het niet eens met de stelling.

De nieuwe openheid van Michelin kwam naar voren tijden vakbeurzen BBB/EFFF in Maastricht. Daar werd op spetterende wijze de derde ster van De Librije aangekondigd. Voor 48 procent van de bezoekers van Zibb.nl/horeca komt deze openheid voort uit angst voor concurrent Gault Millau. Die presenteert volgende week voor het eerst een gids waarin Nederlandse restaurant zijn opgenomen. 52 Procent van de stemmers was het niet eens met de stelling.

Reageer op dit artikel