nieuws

Pascal Jalhaij door broer geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Restaurant

Pascal Jalhaij is vorige week geïnaugureerd voor SVH Meesterkok, de hoogste graad van vakbekwaamheid voor koks in Nederland. De kok van Restaurant Vermeer in Amsterdam kreeg de bijbehorende versierselen overhandigd door zijn broer Jean-Pierre Jalhaij.

Pascal Jalhaij (34) begon zijn koksloopbaan als leerlingkok in het Kurhaus onder Meesterkok Jan Hekkelman. Daarna werkt hij onder meer als chef de partie in Scholteshof en als souschef in het Amstel Hotel onder Meesterkok Robert Kranenborg. Sinds drieënhalf jaar leidt Jalhaij de keuken van tweesterrenrestaurant Vermeer.

Op 20 november legde Jalhaij de meesterproef succes af. Met het behalen van de titel door Jalhaij komt het aantal SVH Meesterkoks in Nederland op 110.

Pascal Jalhaij (34) begon zijn koksloopbaan als leerlingkok in het Kurhaus onder Meesterkok Jan Hekkelman. Daarna werkt hij onder meer als chef de partie in Scholteshof en als souschef in het Amstel Hotel onder Meesterkok Robert Kranenborg. Sinds drieënhalf jaar leidt Jalhaij de keuken van tweesterrenrestaurant Vermeer.

Op 20 november legde Jalhaij de meesterproef succes af. Met het behalen van de titel door Jalhaij komt het aantal SVH Meesterkoks in Nederland op 110.

Reageer op dit artikel