nieuws

Raymond Prinsen toegetreden tot selecte groep van SVH Meesterkoks

Restaurant

Chef-kok Raymond Prinsen van restaurant De Stenen Tafel in Borculo heeft zijn intrede gedaan als meesterkok. Dat gebeurde afgelopen maandag tijdens een feestelijke bijeenkomst in zijn restaurant. Prinsen mag zich nu scharen onder de beste koks van ons land.

Prinsen slaagde op 27 februari voor de proef, maar vanaf maandag mag hij zich officieel SVH Meesterkok noemen. De 34-jarige Prinsen begon zijn loopbaan als leerling-kok bij Hotel de Frerikshof in Winterswijk. Hij sloot zijn studie af in restaurant The Novice in Rhenen. Daarna volgde hij zijn loopbaan bij Jannis Brevet in ’t Koetshuis. Voordat hij in 1994 restaurant De Stenen Tafel aankocht, werkte Prinsen bij Cas Spijkers in restaurant De Swaen in Oisterwijk.

Reageer op dit artikel