nieuws

Restaurant van Gordon Ramsay alweer dicht

Restaurant

De Engelse topkok Gordon Ramsay heeft een van zijn restaurants in Londen gesloten. Restaurant Fleur ging dicht omdat het te weinig gasten te eten kreeg. Fleur in St. James Street is slechts zes maanden open geweest.

In juli 2003 startte de 36-jarige Ramsay het restaurantavontuur in Londen met zijn zakelijk partner Marcus Wareing en chef-kok David Collard in de keuken. Een zegsman van Ramsay’s bedrijf bevestigde de sluiting van Fleur maar wilde geen toelichting geven.

In juli 2003 startte de 36-jarige Ramsay het restaurantavontuur in Londen met zijn zakelijk partner Marcus Wareing en chef-kok David Collard in de keuken. Een zegsman van Ramsay’s bedrijf bevestigde de sluiting van Fleur maar wilde geen toelichting geven.

Reageer op dit artikel