nieuws

Restaurants Alliance promoten elkaar met kookkaarten

Restaurant

Restaurants die zijn aangesloten bij de Alliance Gastronomique Néerlandaise gaan elkaar binnenkort promoten met kookkaarten. Ieder aangesloten restaurant krijgt 250 kaarten van een collega-lid om uit te delen aan gasten. Deze week gaan de kookkaarten naar de drukker en over een paar weken liggen ze in de restaurants van restaurantorganisatie Alliance.

De kookkaarten in A5-formaat bevatten specifieke beelden van het restaurant en een recept. Gasten krijgen per bezoek een kaart. De totale oplage van de kaarten bedraagt 380.000 exemplaren. Alliance hoopt dat gasten een kaartverzameling opstarten om zo de bezoekersfrequentie te verhogen. Voor de restaurants is het de bedoeling om kaarten van collega-restaurants gelijkmatig over de gasten te verdelen.

Alliance overweegt de kookkaarten te bundelen in boekvorm. Daarover moeten nog gesprekken worden gevoerd met uitgevers.

De kookkaarten in A5-formaat bevatten specifieke beelden van het restaurant en een recept. Gasten krijgen per bezoek een kaart. De totale oplage van de kaarten bedraagt 380.000 exemplaren. Alliance hoopt dat gasten een kaartverzameling opstarten om zo de bezoekersfrequentie te verhogen. Voor de restaurants is het de bedoeling om kaarten van collega-restaurants gelijkmatig over de gasten te verdelen.

Alliance overweegt de kookkaarten te bundelen in boekvorm. Daarover moeten nog gesprekken worden gevoerd met uitgevers.

Reageer op dit artikel