nieuws

Ron Blaauw gaat door met Palazzo

Restaurant

Ron Blaauw gaat door met het culinaire theaterevenement Palazzo. Komende winter zet de topkok de spiegeltent weer op in de beeldentuin van het Westerpark in Amsterdam. De datum wanneer Palazzo start is inmiddels ook bekend.

Het nieuwe Palazzo-seizoen begint op 24 oktober 2007 en loopt door tot en met 25 februari 2008. Dat laat het management van Palazzo Producties weten.

Spectaculaire acts

Ron Blaauw staat in het nieuwe seizoen weer garant voor een vijfgangenmenu in de spiegeltent van het Westerpark naast de Westergasfabriek in Amsterdam. Het diner wordt geserveerd tijdens spectaculaire acts uitgevoerd door een keur van artiesten van internationale allure.

Afgelopen seizoen bezochten ruim 30.000 mensen het evenement. Wegens succes werd toen het winterseizoen met enkele weken uitgebreid. Ron Blaauw stuurt in Palazzo de keukenbrigade aan die voor een volledig verzorgde avond zorgt. De prijzen voor een avond theater en sfeervol dineren op topniveau varieert van 109 tot 139 euro.

Ron Blaauw gaat door met Palazzo

Reageer op dit artikel