nieuws

Super score Oud Sluis in nieuwe GaultMillau

Restaurant

Restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis benadert de perfectie. In de nieuwe gids van GaultMillau krijgt het bedrijf van chef-kok Sergio Herman 19,5 punten, de hoogst mogelijke score. Dat is bekendgemaakt op de openingsdag van de Horecava in de Amsterdamse RAI.

19,5 Punten in de gids valt onder de categorie Au sommet, de onbetwistbare top. In deze categorie bivakkeren nog twee restaurants: Parkheuvel in Rotterdam en De Librije in Zwolle. GaultMillau gaf De Lindenhof (Giethoorn), De Bokkedoorns (Overveen) en Beluga (Maastricht) achtien punten. Goed voor de vermelding ‘ Zeer grote tafel, memorabele herinneringen’.

Imko Binnerts (Rijswijk), Olivio (Harderwijk), Inter Scaldes (Kruiningen), Da Vinci (Maasbracht) en De Leest (Vaassen) kregen zeventien punten. Zestien punten zijn weggelegd voor Ciel Bleu (Amsterdam), Halvemaan (Amsterdam), Vermeer (Amsterdam), De Stenen Tafel (Borculo), Seinpost (Scheveningen), Chapeua! (Bloemendaal), Het Groot Paradys (Middelburg), De Leuf (Ubachsberg) en La Mangerie (Venlo).

Reageer op dit artikel