nieuws

Thiessen haalt Sauter-baas binnen

Restaurant

Dirk Cees Booij wordt de nieuwe directeur van Thiessen Wijnkoopers. Booij is afkomstig van Sauter Wijnen, waar hij de laatste zes jaar directeur was. Booij werd al geruime tijd nauwlettend gevolgd.

Thiessen haalt Sauter-baas binnen

‘We hebben Booij de laatste jaren met belangstelling gevolgd en zijn verheugd dat hij als directeur bij Thiessen aan de slag gaat’, stelt Marcel Mourmans van investeringsmaatschappij Mourmansgroep, sinds 2004 eigenaar van het Maastrichtse Thiessen Wijnkoopers.

Mourmans: ‘Booij heeft aangetoond een uitstekend gevoel voor marketing te hebben en voortdurend te zoeken naar nieuwe wegen om wijnen op de kaart te zetten. In een concurrerende markt is hij onderscheidend. We zien hem als dé man om Thiessen Wijnkoopers ook in de toekomst de status te geven die het bedrijf verdiend’.

Thiessen Wijnkoopers werd opgericht in 1740. Het bedrijf is gevestigd in een monumentaal pand met eeuwenoude kelders. Het pand is onlangs gerestaureerd. Sinds 2004 is de Mourmansgroep eigendom van Thiessen Wijnkoopers.

Reageer op dit artikel