nieuws

Topkok Kranenborg aan de slag in Circustheater-restaurant

Restaurant

Topkok Robert Kranenborg gaat de scepter zwaaien in de keuken van een nieuw restaurant bij het Circustheater van Joop van den Ende in Scheveningen. Kranenborg stond eerder aan het roer in de sterrenkeukens van het Amstel Hotel en restaurant Vossius in Amsterdam.

Restaurant Vossius stierf afgelopen jaar een vroege dood door een financieel debacle. Het restaurant bij het Circustheater gaat Le Cirque heten en moet tot de culinaire top gaan behoren, aldus een woordvoerder van Van den Ende woensdag.

Het restaurant is, met zijn aparte ingang, niet alleen bedoeld voor publiek dat naar het theater gaat. De theaterbezoekers kunnen sneller eten in het restaurant dat nu al in het theater is. Daarmee gaat Kranenborg zich overigens ook bemoeien. De hele culinaire onderneming in en bij het Circustheater is straks in de gezamenlijke handen van Van den Ende, Kranenborg en Maison van den Boer, dat nu al in het theater catert.

Le Cirque moet 19 maart operationeel zijn, de dag waarop de eerste try-out van The Lion King wordt gehouden. Deze zeer groots opgezette musical is een van de evenementen waarmee het Circustheater zijn 100-jarig bestaan viert. Op 12 januari is er ook al een speciaal gala, dat later door de Tros-televisie zal worden uitgezonden.

Restaurant Vossius stierf afgelopen jaar een vroege dood door een financieel debacle. Het restaurant bij het Circustheater gaat Le Cirque heten en moet tot de culinaire top gaan behoren, aldus een woordvoerder van Van den Ende woensdag.

Het restaurant is, met zijn aparte ingang, niet alleen bedoeld voor publiek dat naar het theater gaat. De theaterbezoekers kunnen sneller eten in het restaurant dat nu al in het theater is. Daarmee gaat Kranenborg zich overigens ook bemoeien. De hele culinaire onderneming in en bij het Circustheater is straks in de gezamenlijke handen van Van den Ende, Kranenborg en Maison van den Boer, dat nu al in het theater catert.

Le Cirque moet 19 maart operationeel zijn, de dag waarop de eerste try-out van The Lion King wordt gehouden. Deze zeer groots opgezette musical is een van de evenementen waarmee het Circustheater zijn 100-jarig bestaan viert. Op 12 januari is er ook al een speciaal gala, dat later door de Tros-televisie zal worden uitgezonden.

Reageer op dit artikel