nieuws

Van der Noord Payrolling wordt Persoonality

Restaurant

Het in de horeca bekende payrollbedrijf Van der Noord Payrolling verandert van naam. Per 1 december heet het Almelose bedrijf Persoonality. Daarmee maakt het onderdeel uit van Asito Dienstengroep.

De vooraanstaande positie op de arbeidsmarkt, de continue sterke groei en de veranderende tijden gepaard gaande met veranderd personeelsbeleid hebben tot nieuwe visies en de nieuwe naam geleid, zo laat algemeen directeur K.A, van der Wel van Persoonality weten in een persschrijven.

40.000 werknemers

De naamswijziging gaat 1 december in. Persoonality maakt dan samen met Asito, uitzendorganisatie Timing en thuiszorgorganisatie TSN deel uit van de Asito Dienstengroep, eveneens gevestigd in Almelo. Asito Dienstengroep is goed voor werk aan ruim 40.000 werknemers.

Reageer op dit artikel