nieuws

Van Loo is deceptie van vorig jaar kwijt

Restaurant

‘Je hoort de naam van je restaurant en denkt dan “dat kunnen wij alleen zijn”. Het voelt alsof ik het winnende doelpunt heb gescoord in de Europa Cup-finale. Kok Eric van Loo van restaurant De Zwethheul uit Schilpluiden bij Delft kon zijn geluk niet op na het krijgen van een tweede Michelinster.

Van Loo na afloop op de EFFF: ‘Ik voel me als Patrick Kluivert, na het scoren van het winnende doelpunt. We hebben hier zo lang aan gewerkt. Ik heb een enorm goed team. Mijn souschef Willem Pieter van Dreumelen verdient meer dan de helft van wat er nu is gebeurd.’

Al enige tijd gingen er geruchten dat De Zwethheul wel eens door Michelin een niveautje hoger zou worden ingedeeld. Van Loo: ‘Aan geruchten heb ik niets. Vorig jaar vertelde ook iedereen dat vooraf. Toen gingen we met een hele delegatie naar Maastricht en liep het uit op een deceptie. Dit jaar verliep het gelukkig anders.’

Reageer op dit artikel