nieuws

Vier nieuwe leden voor JRE

Restaurant

Het samenwerkingsverband voor ‘jonge honden’ in de gastronomie, Jeunes Restaurateurs d’Europe, heeft vier nieuwe leden in Nederland. Tijdens de jaarlijkse Culi-Fair op maandag 5 februari bij restaurant Savarin in Rijswijk zijn ze voorgesteld.

De nieuwe gezichten zijn: Mohamed El Harouchi en Marcel Hak van restaurant Solo in Gorinchem, Tabitha Oppermans en Pieters Bosters van Mijn keuken in Wouw, Wim en Irene van Middelaar van hostellerie Vangaelen in Heeze en Rik Jansma en Andrea van Zoomeren van Basiliek in Harderwijk.

Restaurant Solo werd vorig jaar onderscheiden met een Michelinster en chef-kok El Harouchi is door restaurantgids Gault Millau uitgeroepen tot ‘Belofte van het Jaar’.

Aanwas

Eugène van Angelbeek, voorzitter van Jeunes Restaurateurs (JRE) in Nederland, liet weten dat hij blij is met de aanwas voor zijn club. Het aantal leden komt hiermee op 26. Van Angelbeek, mede-eigenaar van de Jonge Dikkert in Amstelveen, hoopt komend jaar weer vier nieuwe leden binnen te halen om zo op dertig jonge restaurateurs uit te komen. Hij riep de aanwezigen op om hem te tippen over getalenteerde jonge restauranthouders.

Naast het voorstellen van de nieuwe leden is tijdens de fair ook een contract getekend met hoofdsponsor Vos & Partners. Verder is JRE Nederland een samenwerking voor drie jaar aangegaan met lifestyleblad Talkies.

Zie ook:

JRE-lid Marc Smeets start videoworkshop

Vier nieuwe leden voor Jeunes Restaurateurs


Foto: Guus J. Baks

Reageer op dit artikel