nieuws

Voorzitter Les Patrons Cuisiniers geschokt over brand

Restaurant

Ted Janssen, voorzitter van Les Patrons Cuisiniers, heeft geschokt gereageerd op de verwoestende brand bij verenigingslid Inter Scaldes. ‘Claudia vertelde me dat binnen een uur alles weg was’.

De voorzitter stuurde vanmiddag een fax naar alle aangesloten restaurants waarin hij de leden heeft geïnformeerd. ‘Ik heb een foto uit het AD uitgeknipt en op een vel papier geplakt, een klein krantenbericht erbij geplakt en mijn steunbetuiging erop geschreven.’

Voorafgaand aan het informeren van de leden van Les Patron Cuisiniers sprak Janssen telefonisch met Claudia Brevet. ‘Ze vertelde me dat ze gisteravond in de toiletgroep een kleine brand ontdekte. Vervolgens heeft ze direct de brandweer gebeld. Het schijnt dat het een tijdje heeft geduurd voordat de brandweer arriveerde. Binnen een uur was alles weg.’

Janssen: ‘Inter Scaldes heeft een goed verzekeringspakket waarin omzetderving en vaste lasten zijn gedekt. De komende maanden, wanneer de opbouw plaatsvindt, is er een inkomen en kunnen ze personeel betalen.’

De voorzitter stuurde vanmiddag een fax naar alle aangesloten restaurants waarin hij de leden heeft geïnformeerd. ‘Ik heb een foto uit het AD uitgeknipt en op een vel papier geplakt, een klein krantenbericht erbij geplakt en mijn steunbetuiging erop geschreven.’

Voorafgaand aan het informeren van de leden van Les Patron Cuisiniers sprak Janssen telefonisch met Claudia Brevet. ‘Ze vertelde me dat ze gisteravond in de toiletgroep een kleine brand ontdekte. Vervolgens heeft ze direct de brandweer gebeld. Het schijnt dat het een tijdje heeft geduurd voordat de brandweer arriveerde. Binnen een uur was alles weg.’

Janssen: ‘Inter Scaldes heeft een goed verzekeringspakket waarin omzetderving en vaste lasten zijn gedekt. De komende maanden, wanneer de opbouw plaatsvindt, is er een inkomen en kunnen ze personeel betalen.’

Reageer op dit artikel