nieuws

Amsterdam Culinair 2007 gaat niet door

Restaurant

Personeelstekorten bij Amsterdamse horeca en een gebrek aan voldoende sponsoren hebben de organisatie van het evenement Amsterdam Culinair doen besluiten de derde editie van het culinaire festival niet door te laten gaan.

Amsterdam Culinair 2007 gaat niet door

‘We hebben gemerkt dat de horeca van Amsterdam met een personeelstekort kampt en tegelijkertijd een drukke periode voor de boeg heeft die hen niet in de gelegenheid stelt om naast hun eigen restaurant een evenement te draaien’, meldt de organisatie op hun website.

Nu er ook een gebrek is aan sponsoren, moet de organisatie er kort voor het evenement mee ophouden. Amsterdam Culinair stond gepland voor 23 tot en met 26 augustus op het Museumplein.

Net nu bekend werd dat in Rotterdam dit jaar voor het eerst een culinair evenement zal worden georganiseerd, Heerlijk Rotterdam, moet de hoofdstad het zonder doen dit jaar. Maar de organisatie van het Amsterdamse festival zal blijven strijden ‘voor de continuïteit van een culinair evenement in Amsterdam.’

Reageer op dit artikel