nieuws

Brasserie valt op met dubbel dames-wc

Restaurant

Brasserie De Jongens van Almere in Almere is door toeval met een vreemde wc-bevinding in het nieuws gekomen. Het horecabedrijf heeft twee damestoiletten bij elkaar gevoegd. ‘Nu kunnen vrouwen stereo plassen’.

Brasserie valt op met dubbel dames-wc

Eigenaar René Josso van brasserie De Jongens van Almere plaatste uit nood twee damestoiletten in één ruimte. Het levert hem vrijwel alleen maar positieve reacties op.

‘We hadden al een indeling gemaakt van de dames- en herentoiletten, toen de gemeente met een aanvullende eis kwam. We hebben vervolgens, om ruimte te winnen, twee damestoiletten bij elkaar gevoegd’, aldus Josso in De Telegraaf.

De reacties zijn nagenoeg allemaal positief. ‘Vrouwen vinden het leuk om samen naar toilet te gaan. De een zit dan op de wc, terwijl de ander haar haar kamt. Nu kunnen ze stereo plassen. Wel zo gezellig’.

Reageer op dit artikel