nieuws

Jamie Oliver als stripheld in tekenfilmserie

Restaurant

Jamie Oliver speelt de hoofdrol in een nieuwe tekenfilmreeks. De bekende Britse kok speelt de rol van een 10-jarig jongetje, dat het geheim probeert te vinden om een goede chef te worden. Oliver wil met de film dat kinderen positief gaat denken over goed voedsel.

Jamie Oliver als stripheld in tekenfilmserie

Dat Jamie Oliver er alles aan doet om de Britse jeugd te informeren over goede voeding, is al langer bekend. Het jongste initiatief is een tekenfilmreeks van Aardman Animations.

De tekenfilmreeks heeft de naam Little J meegekregen. Little J volgt Oliver als 10-jarig ventje in zijn zoektocht naar de ingrediënten om een heel goede chef-kok te worden. De serie bestaat uit 52 afleveringen van elk elf minuten lang.

Little J richt zich op zeven tot elf-jarigen. Een leeftijdsgroep waar Oliver de laatste jaren veel tijd in heeft gestoken. Op televisie was te zien hoe hij lunchgerechten op scholen probeerde om te toveren in gezonde, verantwoorde maaltijden.

Eerdere berichten over Jamie Oliver

Reageer op dit artikel