nieuws

Sergio Herman dreigt met vertrek

Restaurant

Een probleem over terrasschotten van het driesterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis dreigt behoorlijk uit de hand te lopen. Topkok Sergio Herman is het meer dan zat. Hij denkt zelfs aan een vertrek. ‘Als het zo blijft doorgaan, pak ik mijn spullen en donder ik op’.

Sergio Herman dreigt met vertrek

Sergio Herman, de beste kok van ons land, heeft het even helemaal gehad met zijn omgeving. Herman is in conflict geraakt met zijn buren over terrasschotten, die hij nota bene met goedkeuring van de gemeente heeft geplaatst.

De buren, de Grote Kaasboer en de Candy Shop, hebben in een brief aan de gemeente geklaagd over de terrasschotten bij Oud Sluis (M***L1GHM19,5). Die plaatste het restaurant vorig jaar. Volgens de buren van Oud Sluis zijn hierdoor hun zaken minder goed zichtbaar.

Herman stelt dat de terrasschotten geplaatst zijn met goedkeuring van de gemeente. ‘Dan mag je verwachten dat het goed zit. Bij mij slaan nu echt de stoppen door. Ik vraag nu al drie jaar aan de gemeente iets te doen aan de geparkeerde motoren voor mijn restaurant. De gemeente zegt telkens dat het goed komt, maar er gebeurt helemaal niets’, aldus Herman in BN/DeStem.

Herman vervolgt: ‘En mijn buurman, die in de politiek heeft gezeten, krijgt wel alles snel voor elkaar. Daar zet ik vraagtekens bij. Ik werk verdorie zestien uur per dag, heb zeventien mensen in dienst en zorg voor veel reclame voor de streek. Ik hoef echt geen bedankje, alleen een beetje respect. Echt, als het zo blijft doorgaan pak ik mijn spullen en donder ik op’.

Eerdere berichten over Sergio Herman

Reageer op dit artikel