nieuws

Tweede Koetjes en Kalfjes geopend

Restaurant

Bistroconcept Koetjes en Kalfjes heeft zijn tweede zaak geopend. In Noordwijk opende het eetconcept een zaak in een oude kaasboerderij. Koetjes en Kalfjes heeft nog zeker drie nieuwe zaken in de planning.

Tweede Koetjes en Kalfjes geopend

Dat meldt Erwin Rozendal van het bekende horecabedrijf De Beukenhof in Oegstgeest. Rozendal is samen met partner Jacky Weeber mede-eigenaar van Koetjes en Kalfjes.

In Noordwijk opende Koetjes en Kalfjes de tweede zaak. Daarvoor werd een oude kaasboerderij buiten het centrum opgebouwd tot horecabedrijf. De eerste zaak is gevestigd op het terrein van De Beukenhof in Oegstgeest.

Het concept, waarbij verse producten centraal staan, opent binnenkort de derde vestiging. In Haarlem wordt het voormalige restaurant Aqua omgebouwd tot eetgelegenheid. Deze zaak moet in oktober de deuren openen.

Verder is Rozendal bezig met een zaak in Leiden. Vanwege vergunningperikelen laat de ombouw van dit pand even op zich wachten. Rozendal verwacht de zaak in maart 2008 te openen. Tenslotte komt er in december 2008 nog een Koetjes en Kalfjes in Zoetermeer.

Koetjes en Kalfjes is een ‘no nonsens concept’. Verse producten staan centraal in betaalbare meergangenmenu’s van 25 tot 35 euro. De inrichting van de zaak is stoer en modern, met een landelijk accent.

Reageer op dit artikel