nieuws

Verbouwing De Leest weer verschoven

Restaurant

De verbouwing van toprestaurant De Leest in Vaassen is weer uitgesteld. Aanvankelijk zou de keuken eind september worden uitgebreid. Door perikelen rondom de vergunning zijn de bouwwerkzaamheden verplaatst naar begin volgend jaar.

Verbouwing De Leest weer verschoven

Dat is definitief, zo laat eigenaar Jacob-Jan Boerma van restaurant De Leest (M**L4GM18) gedecideerd weten. ‘Omdat we een nieuw stuk aan de keuken bouwen, is het volgens de vergunning verplicht een berekening te laten maken vanwege kans op verzakkingen. Hierdoor loopt het allemaal enige vertraging op’.

Gezellig

Gevolg is dat de voorspelde sluiting van twee weken tussen september en oktober niet doorgaat. De Leest gaat begin januari dicht, zodat de keuken uitgebreid kan worden met circa vijftig vierkante meter.

Boerma heeft zijn keukenteam al uitgebreid op basis van de omvang van zijn nieuwe keuken. Hierdoor loopt er momenteel acht man personeel in de bestaande keuken. ‘Is wel zo gezellig’, grapt de tweesterrenkok.

Eerdere berichten over De Leest

Reageer op dit artikel