nieuws

Amsterdams Food Center open voor consument

Restaurant

Het Food Cente Amsterdam (FCA) opent zaterdag éénmalig haar deuren voor consumenten, om te laten zien waar toprestaurateurs hun boodschappen doen.

Amsterdams Food Center open voor consument

Culinair adviseur Jaap Sloof heeft alle leveranciers van culinaire topproducten bereid gevonden één keer te doen alsof ze geen concurrenten zijn, en broederlijk naast elkaar zich gezamenlijk te presenteren aan een breed publiek in het kader van de Week van de Smaak.

Van authentieke en bijna vergeten groenten, luxe vissoorten en zeldzaam fruit tot een keur aan aardappelrassen en exclusieve paddenstoelen. Alles zal vertegenwoordigd zijn en kan geproefd worden op het terrein van het FCA waar een speciaal treintje bezoekers rond zal rijden, schrijft De Telegraaf.

Reageer op dit artikel