nieuws

Dramatische val toprestaurant Parkheuvel

Restaurant

Restaurant Parkheuvel is misschien wel de grootste verliezer in de nieuwe top-100 van Lekker. Het Rotterdamse toprestaurant maakt een flinke smak en verdwijnt van het podium. Parkheuvel stond vorig jaar nog derde, maar is nu ver van deze prominente plaats verwijderd.

Dramatische val toprestaurant Parkheuvel

In de nieuwe Lekker vinden we Parkheuvel pas terug op plaats achttien. De afgelopen weken werd al wel duidelijk dat de Rotterdamse eetgelegenheid zou moeten inleveren, maar dat het zo’n harde teruggang zou zijn moet ook de nieuwe eigenaar Erik van Loo verrassen.

Van Loo nam de eettempel dit jaar over van Cees Helder, die zijn koksmuts aan de wilgen hing. Van Loo, afkomstig van topzaak De Zwethheul en geen onbekende met koken op topniveau, moet volgens Lekker zijn draai nog zien te vinden in de havenstad.

‘Van Loo is nog maar net begonnen, maar moet zijn draai nog vinden en het bewijs leveren dat hij zelfstandig mee kan aan de top’, aldus Lekker in een perstoelichting op de dramatische val van Parkheuvel.

Zie ook:

» Van Loo heeft woeste plannen

Let op: extra Michelinnieuwsbrief

November gidsenmaand. In de laatste week van de maand komt de moeder aller gidsen uit: de Michelingids. Veel koks zitten er er met smart op te wachten. Michelin kiest dit voor een perspresentatie zonder aanwezigheid van koks. Wilt u het Michelinnieuws echter zo snel mogelijk hebben? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en ontvang 27 november in de middag een extra Michelinnieuwsbrief.

Schrijf u nu in….

Reageer op dit artikel