nieuws

Heijer nieuwe chef-kok De Kas

Restaurant

Meindert Heijer is de nieuwe chef-kok van restaurant De Kas in Amsterdam. Heijer volgt Martijn Kajuiter op, die zijn kookcarrière voortzet in het buitenland. Heijer deed ervaring op bij diverse sterrestaurants.

Heijer nieuwe chef-kok De Kas

De 34-jarige Heijer werkte onder meer als chef de parti bij La Rive in het Amstel Hotel in Amsterdam, als souschef bij Christophe in Amsterdam en als chef-kok bij het eveneens in Amsterdam gelegen restaurant Breitner.

Bedrijfsleider Ronald Kunis zegt erg blij te zijn met de komst van Heijer. ‘Hij heeft inmiddels kennis gemaakt met het team van de keuken, de bediening en de kwekerij. Ik denk dat hij de juiste man is om de kwaliteit van De Kas uit te bouwen’.

Heijer zegt vooral geïnteresseerd te zijn in De Kas vanwege de manier van werken met groenten uit eigen kwekerij. ‘Ik heb in 2003 in Zwitserland als souschef gewerkt bij Osteria dell Enoteca. Daar is mijn enthousiasme voor verse producten uit de natuur gewekt’.

Zie ook

Reageer op dit artikel