nieuws

Kranenborg ontkent vertrek bij Le Cirque

Restaurant

Robert Kranenborg vertrekt niet bij Le Cirque. Daarmee ontkent de topkok het gerucht dat hij zou vertrekken bij het Scheveningse sterrestaurant. ‘Dit gerucht komt waarschijnlijk omdat ik naast Le Cirque ook andere dingen doe’.

Kranenborg ontkent vertrek bij Le Cirque

Kranenborg ontkent het gerucht over een vertrek. Ook eventuele problemen met het behalen van opgelegde targets van bovenaf, wijst hij van de hand.

‘Het komt waarschijnlijk omdat ik naast Le Cique ook andere opdrachtgevers heb. Zo werk ik voor Hof van Saksen en voor Verstegen Specerijen. Bij Hof van Saksen zit Pieter de Ronde, een vriend van mij, en die zit daar prima’, aldus Kranenborg.

Wel zou Kranenborg wat meer tijd willen besteden aan Verstegen. ‘Daar gebeuren echt heel leuke dingen. Ik zou daarvoor wat meer tijd willen hebben, maar mijn agenda zit helemaal vol’.

Zie ook

Reageer op dit artikel