nieuws

Peter Bruins weer beste gastpersoon

Restaurant

De top-3 van de ranglijst met beste gastpersonen zit muurvast. Peter Bruins van De Bokkedoorns in Overveen staat net als vorig jaar en het jaar ervoor op de eerste plaats. Wel wordt er vanuit Zeeland aan de deur geklopt van de top-3.

Peter Bruins weer beste gastpersoon

Geoffrey Henderikse van restaurant Oud Sluis is namelijk in aantocht. Henderikse stijgt van zeven naar vier. In 2005 stond hij nog op plaats negen. En dus moet de gevestigde orde oppassen.

De gevestigde orde bestaat naast nummer één Bruins uit Thérèse Boer (2) van De Librije en Edwin Raben (3) van restaurant Wolfslaar in Breda. Achter Henderikse maakt Petro Kools van Da Vinci de top-5 compleet.

Let op: extra Michelinnieuwsbrief

November gidsenmaand. In de laatste week van de maand komt de moeder aller gidsen uit: de Michelingids. Veel koks zitten er er met smart op te wachten. Michelin kiest dit voor een perspresentatie zonder aanwezigheid van koks. Wilt u het Michelinnieuws echter zo snel mogelijk hebben? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en ontvang 27 november in de middag een extra Michelinnieuwsbrief.

Schrijf u nu in….

Reageer op dit artikel