nieuws

Restaurant Vermeer op de schop

Restaurant

Het Amsterdamse Restaurant Vermeer wordt verbouwd. De met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid krijgt een wat moderner interieur met een vleugje NH-stijl.

Restaurant Vermeer op de schop

Dat laat topman Arco Buijs van NH, de eigenaar van het restaurant, weten. De verbouwing vindt plaats in de relatief wat rustiger maand januari. Buijs denkt dat de eetgelegenheid een week of drie dicht gaat.

Over de exacte veranderingen is nog geen besluit genomen. ‘De architect legt de laatste hand aan onze wensen. Het restaurant zal meer van deze tijd worden, met een mooier interieur met lichte kleuren’, aldus Buijs.

Buijs: ‘De ruimtes in het restaurant willen we wat beter gaan benutten. Het restaurant moet moderner worden en iets meer de stijl van NH krijgen. Al met al wordt het allemaal wat attractiever’.

Restaurant Vermeer is gevestigd aan de Prins Hendrikkade, schuin tegenover het Centraal Station van Amsterdam. Chef-kok is de Brit Chris Naylor, die de kooktaak enkele jaren geleden overnam van Pascal Jalhaij. Het restaurant heeft één Michelinster, staat op plaats 22 in Lekker en telt 17 GaultMillau-punten.

Zie ook

Reageer op dit artikel