nieuws

Jamie Oliver wil keten van buurtrestaurants

Restaurant

De razend populaire Britse tv-kok Jamie Oliver heeft een nieuw plan. Oliver wil een keten opzetten van zogenaamde high-street restaurant, eetgelegenheden voor buurtbewoners van een wijk.

Jamie Oliver wil keten van buurtrestaurants

Oliver wil in de restaurants authentieke Italiaanse gerechten serveren. De buurtrestaurants wil Oliver verspreiden over heel Groot-Brittannië en moeten de naam ‘Jamie’s Italian’ krijgen. Het gaat hierbij om kleine betaalbare restaurants met gerechten van goede kwaliteit.

Voor Oliver is het een nieuw groot project. Eerder was hij flink in de weer om maaltijden op Britse scholen te verbeteren. Daarvoor verleende hij zijn naam aan restaurantketen Fifteen, met als doel kansloze jongeren aan een carrière in de horeca te hebben.

Zie ook

Reageer op dit artikel