nieuws

Ramsay pakt twee Michelinsterren in VS

Restaurant

Gordon Ramsay heeft hard toegeslagen in de VS. De Britse topchef heeft voor zijn nieuwe restaurant ‘Gordon Ramsay at The London’ in New York direct twee Michelinsterren gekregen. Het restaurant is pas zeven maanden open.

Ramsay pakt twee Michelinsterren in VS

Dat meldt het internationale persbureau AFP. Het restaurant Gordon Ramsay at The London is gevestigd in hartje Manhattan tussen Broadway en 6th Avenue.

Ramsay heeft er nooit een geheim van gemaakt om de belangrijkste steden ter wereld sterrestaurants te hebben. Zijn ambitie in de VS om te scoren is door de jongste bekroning andermaal aan het licht gekomen.

Met de nieuwe sterrenvangst komt het totaal aantal Michelinsterren van Gordon Ramsay op twaalf. Het gastronomische hoofdkwartier houdt Ramsay in de Britse hoofdstad Londen, waar hij onder meer de driesterrenzaak Restaurant Gordon Ramsay runt.

Zie ook

Reageer op dit artikel