nieuws

Weer drankprijs voor restaurant Linnen

Restaurant

Restaurant Linnen heeft in korte tijd twee prestigieuze drankprijzen gewonnen. Begin november sleepte het een GaultMillau Award in de wacht voor de beste wijnkaart van het land. Afgelopen weekend kwam daar de titel Champagnerestaurant van het Jaar bij, uitgeroepen door restaurantgids Grootspraak.

Weer drankprijs voor restaurant Linnen

Grootspraak noemt Linnen een overtuigende winnaar wanneer het gaat om beste champagnerestaurant van het land. ‘De Champagnekaart van Linnen is zeer imposant. Tientallen verschillende huizen, en een honderdtal verschillende Champagnes’, meldt Grootspraak.

Grootspraak stelt dat de ambities van Linnen groot zijn. ‘Linnen wil zich onderscheiden met bijzondere wijnen op alle vlakken en de hoeveelheid wijn die hier in de kelder ligt, is ongelooflijk. Een bijzondere ambitie in een tijd waarin iedereen alleen maar op zijn voorraden probeert te bezuinigen’.

Restaurant Linnen in het Brabantse Oisterwijk wordt gerund door Alwin Houwing en Ronald Tausch. Houwing is de gastheer en Tausch runt de keuken. Naast een prima keuken staat het restaurant vooral bekend om z’n ruime wijn- en Champagnekaart.

Zie ook

Reageer op dit artikel