nieuws

David Boersma meest gastvrije gastpersoon

Restaurant

Gastheer David Boersma van het Arnhemse Landgoed Groot Warnsborn heeft de titel Meest Gastvrije Gastpersoon in de wacht gesleept. Met een open houding en zijn gastgericht denken overtuigde hij de jury, die wel zei een moeilijke taak te hebben gehad.

David Boersma meest gastvrije gastpersoon

Boersma versloeg in de finale op het wedstrijdpodium van de Horecava collega’s Edward Lakerveld van restaurant Het Seminar in Zenderen en Laura de Weerdt van Beluga in Maastricht.

In zijn presentatie liet Boersma zien waar het bij het hotel en restaurant op het Groot Warnsborn om draait, en hoe hij daarin als gastheer fungeert. Ook werd hij onderworpen aan een scherp vragenvuur van de jury, voorgezeten door Paul Udo.

Bij het omschrijven van zijn vak en hoe hij daarin staat, trapte Boersma wel een aantal open deuren in als de glimlach, de open houding en het gastgericht en oplossingsgericht denken. Maar dat deed hij niet zonder reden, zegt de kersvers winnaar. ‘Iedereen zegt het altijd, maar niemand doet het. Ik probeer dat wel te doen.’

Meer Horecava-nieuws:

Horecavadossier

Gaat u deze week, of wellicht al vandaag, naar de Horecava? Neem dan eerst een kijkje in ons speciale Horecava-dossier. Hier vindt u het dagprogramma, info over de speciale activiteiten & wedstrijden en uiteraard het laatste Horecavanieuws.

Reageer op dit artikel