nieuws

Kraai krijgt kookfinalisten niet uit concentratie

Restaurant

Een grote zwarte kraai leek voor opschudding te zorgen tijdens het Nederlands Kampioenschap voor chefkoks boven de 25 jaar. Het beest scheerde pal over het wedstrijdterrein op de Horecava om vervolgens andere beursexposanten te bezoeken.

Kraai krijgt kookfinalisten niet uit concentratie

Zo rond twee uur ’s middags leek het drukbezochte NK voor chefkoks boven de 25 jaar een vreemde wending te krijgen. Boven de geconcentreerde koks kwam plotseling een groot zwart beest aanvliegen. Het bleek om een kraai te gaan.

De kraai nestelde zich op een grote achterwand en keek enkele seconden vrolijk in de rondte. Vervolgens zette hij zijn vlucht voort en verdween van het kooktoneel. Toeschouwers van de finale keken verbaasd het vliegende beest na. De deelnemende wedstrijdkoks hadden geen oog voor deze vreemde vogel.

Meer Horecava-nieuws:

Horecavadossier

Gaat u deze week, of wellicht al vandaag, naar de Horecava? Neem dan eerst een kijkje in ons speciale Horecava-dossier. Hier vindt u het dagprogramma, info over de speciale activiteiten & wedstrijden en uiteraard het laatste Horecavanieuws.

Reageer op dit artikel