nieuws

‘Charlois moet sterrestaurant krijgen

Restaurant

De Rotterdamse deelgemeente Charlois moet een restaurant met Michelinster krijgen. Dat vindt het CDA in Charlois, die met een sterrestaurant de deelgemeente in één klap op de kaart wil zetten.

‘Charlois moet sterrestaurant krijgen

Fractievoorzitter Peter Diepenhorst van het CDA wil met een sterrestaurant de deelgemeente in één klap positief op de kaart zetten. Bij recente horecacontroles was er nog wel het een en ander aan te merken op de Charloise horeca.

Diepenhorst krijgt de nodige tegenwind voor zijn plan. Ursul Schaap van de PvdA spreekt van een curieus idee. ‘Aan een sterrenrestaurant zit een prijskaartje dat alleen hoge inkomens kunnen opbrengen. En die wonen vooral buiten Charlois’, aldus Schaap in het Algemeen Dagblad.

Rotterdam telt op dit moment drie restaurants met een ster. Dat zijn Parkheuvel, Amarone en La Vilette. Parkheuvel had tot enkele jaren geleden nog drie sterren toen de fameuze Cees Helder de zaak leidde.

Reageer op dit artikel