nieuws

Lichaam verdwenen kok gevonden

Restaurant

Het lichaam dat in Den Haag is gevonden in een uit het water gehaalde auto blijkt vrijwel zeker de verdwenen kok van restaurant La Fontaine in Kijkduin te zijn. De 21-jarige hulpkok verdween een jaar geleden spoorloos na zijn werk in het restaurant.

Lichaam verdwenen kok gevonden

Naar nu blijkt gaat het zeer waarschijnlijk om de 21-jarige Mark de Nekker, meldt De Telegraaf. Het lichaam van De Nekker werd gevonden in een zwarte Toyota in een vijver bij partycentrum Madestein. Duikers van de brandweer stuitte per toeval op het lichaam.

Mark de Nekker verdween op 25 april 2007 nadat hij die avond had gewerkt in restaurant La Fontaine. Zijn collega’s vertelden dat hij naar vrienden ging. Daar kwam hij nooit aan. Sectie moet uitwijzen of het stoffelijk overschot in de auto daadwerkelijk Mark de Nekker is.

Reageer op dit artikel