nieuws

Nieuwe wedstrijd: Mosselrestaurant vh Jaar

Restaurant

De mosselroute, een initiatief om de mossel onder de aandacht van de consument te brengen, start met de wedstrijd Mosselrestaurant van het Jaar. Samen met De Telegraaf wordt in de zomer het beste mosselrestaurant van Nederland gekozen.

Nieuwe wedstrijd: Mosselrestaurant vh Jaar

Dat laat Gerard de Groot van het tien jaar oude initiatief de mosselroute weten. De Groot roept restaurants op om deel te nemen aan deze nieuwe wedstrijd.

De jury van de wedstrijd Mosselrestaurant van het Jaar let op vakkennis van het product, wijn/spijs-combinaties en publiciteitsactiviteiten rondom het zeeproduct. De jurering vindt plaats in juli, waarna in augustus het beste restaurant wordt benoemd. Mosselrestaurant van het Jaar werkt met deze wedstrijd samen met De Telegraaf.

Reageer op dit artikel