nieuws

Restaurant wint miljoenenloterij

Restaurant

Restaurant Het Wapen van Willemstad in de Brabantse vestigingstad Willemstad is een van de winnaars van de Nationale Postcode Loterij. Eigenaar Antoine Post heeft drie loten en kan uitkijken naar een forse geldprijs.

Restaurant wint miljoenenloterij

Zaterdag verdeelt de Nationale Postcode Loterij 17,8 miljoen euro. 6,3 miljoen euro wordt verdeeld op de postcode 4797, de code die staat voor Willemstad aan het Hollandse Diep.

Antoine Post van Het Wapen van Willemstad zegt over drie loten te beschikken. ‘Maar bij een grote prijs blijf ik werken. Want ik hou van de zaak. Wel zal ik meer op vakantie’, aldus een nuchtere Post in De Telegraaf.

Komend weekend wordt op zaterdagmiddag om 15.00 uur een groot postcodewijkfeest op het Havenhoofd in Willemstad. Dat wordt ook bekend met groot de buit is van horecaondernemer Post. Later is de ‘geldshow’ te zien op televisie.

Reageer op dit artikel