nieuws

Concepten ‘Mijn Tent is Top’ bekend

Restaurant

Het horecagevecht van het jaar. Dat schreeuwt een advertentie in De Volkskrant van het nieuwe programma van Herman den Blijker. Dinsdagavond is de eerste uitzending van ‘Mijn Tent is Top’, waarin vier teams strijden om hun eigen restaurant. De concepten zijn inmiddels bekend.

Concepten ‘Mijn Tent is Top’ bekend

De teams beginnen op nul en moeten een eigen restaurant runnen. Dat gebeurt in Leeuwarden, Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. Het programma is te zien op RTL5 en juryvoorzitter van de restaurantstrijd is Herman den Blijker. De uitzending begint om 21.30 uur.

Menukaart

Bekend is geworden dat de Amsterdamse zaak een brasserie is met de naam Suisse. Het Rotterdamse restaurant heet Como Como waar Baskische tapas wordt geserveerd. In Leeuwarden komt Doozo, een zaak met noodles, sushi en entertainment. In Den Bosch tenslotte moet Coquille komen, een restaurant met ongedwongen sfeer en een menukaart uit het hogere segment.

Reageer op dit artikel