Concepten 'Mijn Tent is Top' bekend

Concepten 'Mijn Tent is Top' bekend

Het horecagevecht van het jaar. Dat schreeuwt een advertentie in De Volkskrant van het nieuwe programma van Herman den Blijker. Dinsdagavond is de eerste uitzending van 'Mijn Tent is Top', waarin vier teams strijden om hun eigen restaurant. De concepten zijn inmiddels bekend.

De teams beginnen op nul en moeten een eigen restaurant runnen. Dat gebeurt in Leeuwarden, Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. Het programma is te zien op RTL5 en juryvoorzitter van de restaurantstrijd is Herman den Blijker. De uitzending begint om 21.30 uur.

Menukaart

Bekend is geworden dat de Amsterdamse zaak een brasserie is met de naam Suisse. Het Rotterdamse restaurant heet Como Como waar Baskische tapas wordt geserveerd. In Leeuwarden komt Doozo, een zaak met noodles, sushi en entertainment. In Den Bosch tenslotte moet Coquille komen, een restaurant met ongedwongen sfeer en een menukaart uit het hogere segment.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.