nieuws

Ophef over Belgische Mijn Tent is Top

Restaurant

In België is ophef ontstaan over de Belgische variant van Mijn Tent is Top, ‘Mijn Restaurant’. Een verkeerd telefoonnummer afgedrukt in een krant heeft mogelijk de uitslag beïnvloed. Restaurant D’Hoogeschool in Leuven won afgelopen week Mijn Restaurant.

Ophef over Belgische Mijn Tent is Top

Het probleem spits zich toe op een bericht in Het Belang van Limburg. Daarin stond een verkeerd telefoonnummer vermeld. Belgen die hun stem per telefoon wilde uitbrengen op Exquisa uit Hasselt, brachten onbedoeld een stem uit op D’Hoogeschool.

Fans van verliezend finalist Exquisa zeggen dat deze fout de oorzaak is van de zege van D’Hoogeschool van Jelle en Micheline. De hoofdredacteur van Het Belang van Limburg erkende de drukfout.

Mijn Restaurant werd afgelopen weken uitgezonden door VTM. De serie startte met vijf koppels. Uiteindelijk bleven er twee over, die afgelopen week de finale speelden. De finale werd live uitgezonden op tv.

Reageer op dit artikel