nieuws

VLAG gaat collega’s helpen

Restaurant

Leden van de Vereniging Les Amis Gastronomiques (VLAG) gaan in samenwerking met de Horeca Ondernemers Academie ‘toprestaurateurs in spe’ helpen hun gastronomisch ambitiniveau te verhogen.

VLAG gaat collega’s helpen

De leden, allemaal gewezen topkoks, gaan de restaurateurs die deelnemen aan de academie bezoeken, en samen kijken naar menu- en wijnkaarten om deze eventueel aan te passen.

‘Ondernemers kunnen rekenen op deskundig en onafhankelijk advies van ex-collega’s die vanuit hun passie voor het vak hen graag willen bijstaan’, aldus VLAG-voorzitter Fons van Groeningen.

Hans Leenhouts, projectleider van de Horeca Ondernemers Academie, is tevreden met de samenwerking. ‘Met deze uitbreiding van de diensten van de Horeca Ondernemers Academie, kunnen we nu ook de restaurateurs actief ondersteunen om hun ambitie op het hoogst mogelijke niveau waar te maken waarbij ze gebruik kunnen maken van de praktische ervaringen van de leden van de VLAG.’

VLAG bestaat uit een aantal topchefs, waaronder Leo van Eeghem, Fons van Groeningen, Cees Helder, Kees Boudeling, Constant Fonk, Paul Stevens en Joop Braakhekke; samen goed voor dertien Michelin-sterren.

Meer berichten over de VLAG:

Reageer op dit artikel