nieuws

Webcams in zaken Mijn Tent is Top

Restaurant

De deelnemende restaurants in het tv-programma Mijn Tent is Top van Herman den Blijker zijn op internet te volgen via webcams. Zo is te zien dat sommige zaken behoorlijk ver zijn met de verbouwingen en sommige nog niet.

Webcams in zaken Mijn Tent is Top

In elk deelnemend restaurant hangt een webcam. Geïnteresseerden kunnen zo 24 uur per dag de verrichtingen van de vier koppels volgens. De webcams zijn te benaderen via de website van Mijn Tent is Top.

Kijkcijfers

Uit de jongste kijkcijfers blijkt dat de tweede aflevering van Mijn Tent is Top bekeken is door 669.000 mensen. Dat zijn er iets minder dan de eerste aflevering, een week geleden. Met 669.000 bezet Mijn Tent is Top de 21ste plaats op de ranglijst van meest bekeken programma’s van dinsdag 23 januari.

Reageer op dit artikel