nieuws

Manager Jamie Oliver ondervraagd door politie

Restaurant

Een manager van het restaurant Fifteen van de bekende Britse tv-kok Jamie Oliver is ondervraagd door de politie over brandstichting in een Fifteen-kantoorpand in Australië. Het huis van de manager is doorzocht.

Manager Jamie Oliver ondervraagd door politie

Het pand was donderdag in vlammen opgegaan en de schade loopt op tot ruim 600.000 euro. In de kantoorvestiging was ook Fifteen Foundation gevestigd, opgezet om dakloze en verslaafde jongeren klaar te laten stomen voor een toekomst in de horecasector.

De verhoorde manager was niet betrokken bij het trainen van de jongeren. Het vlakbij gelegen Fifteen-restaurant raakte bij de brand niet beschadigd.

Oliver bezit nog drie Fifteen-restaurants in Londen, Cornwall en Amsterdam.

Meer berichten over Fifteen:

Reageer op dit artikel