nieuws

HME Group stelt Ton Fagel aan

Restaurant

Ton Fagel is door de HME Group van onder andere topkok Ron Blaauw aangetrokken als trainer van de nieuwe HME-academie. De onlangs gestarte academie wil medewerkers beter maken in gastvrijheid. Talenten kunnen doorstromen naar tweesterrenrestaurant Ron Blaauw.

HME Group stelt Ton Fagel aan

De HME-academie leidt leerlingen op via een stappenplan. Leerlingen die het in zich hebben, kunnen uiteindelijk doorgroeien naar restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel.

‘Wij hebben Ton Fagel als trainer aangetrokken. Het gaat er om de mensen de basis van de gastvrijheid bij te brengen. Hoe ga je om met de gast, hoe heet je een gast welkom? De psychologie van de gastvrijheid vind ik belangrijker dan dat het personeel perfect met vier borden tegelijk kan lopen of in een brasserie voor de gast een wijn uit elkaar kan rafelen’, aldus Ron Blaauw, culinair directeur van de HME Group, in het Algemeen Dagblad.

Reageer op dit artikel