nieuws

Peter Lute start in Amsterdam

Restaurant

Peter Lute van het gelijknamige toprestaurant in Ouderkerk aan de Amstel heeft plannen een nieuwe zaak te starten. Het nieuwe bedrijf moet komen in Amsterdam.

Peter Lute start in Amsterdam

‘Over zo’n vier jaar willen we ook in Amsterdam iets openen. We komen ergens aan het IJ. Iets moderns van een flinke omvang’, zegt Lute in De Telegraaf. Lute wil voorlopig niet meer kwijt over zijn plannen. Een medewerker van Lute Restaurant meldt dat er over enkele maanden waarschijnlijk meer te melden valt.

Lute is eigenaar van Lute Restaurant en Lute Suites in Ouderkerk aan de Amstel. Daarnaast exploiteert hij de Lute Boot. Momenteel is Lute actief in het buitenland. In Antwerpen runt hij Pop-up Lute Antwerpen, een tijdelijke kookopdracht om mensen geïnteresseerd te krijgen voor een appartementencomplex in de Belgische havenstad.

Reageer op dit artikel